Tack för rekordåret, kompisar!

Vi gjorde vårt hittills starkaste år under 2017. Vi ökade i intäkter med rejäla 24,5% från föregående år och växte med hela 10 nya fina kollegor. Dessutom inledde vi samarbeten med många nya, härliga kunder och tog pallplats i Årets Byrå tidigare i år. Wowza!

Tack för förra året! Byråernas nyår startar inte enbart i januari, utan även i samband med att boksluten blir färdiga på vårkanten. Därför vill vi passa på att dela dessa glad nyheter och rikta ett tack till alla er som varit med och gjort detta möjligt.

– 2017 var ett fantastiskt roligt år för Fröjd på många sätt. Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och att intresset för Fröjd är stort hos såväl kunder som möjliga medarbetare. För oss är det ett kvitto på att den utveckling vi gjort av vårt erbjudande och det sätt vi arbetar i nära samarbete med våra kunder uppskattas på marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta att utveckla Fröjd tillsammans med kunder och medarbetare, för att bli ännu bättre under 2018, säger Axel Bendrik, VD på Fröjd.

Under 2017 inledde vi bland annat samarbete med Veidekke Bostad, Bröstcancerförbundet och Medborgarskolan. Vi är otroligt stolta och glad över det förtroende vi fått från våra nya kunder under året. De har alla skilda utmaningar och verkar inom olika branscher - men det har alla höga ambitioner kring sin digitala närvaro.

Under 2017 blev vi också betydligt fler på Fröjd, och rekryteringen har fortsatt även under våren 2018. Från och med april är vi nu 32 personer på byrån, vilket är en stor skillnad från 2015 då Fröjd var en betydligt mindre och mer produktionsfokuserad byrå med 13 anställda.

– Vi har mer än dubblat i storlek sedan våren 2015. Att bli fler gör det möjligt för oss att anta fler roliga uppdrag och testa nya ingångar tack vare de kompetenser som tillkommit senaste åren. I grund och botten är det också exakt vad Fröjd handlar om - utan medarbetare och kollegor så finns inget Fröjd. Nu är vi många tillsammans och det känns fantastiskt, säger Monika Mackinnon som är HR Manager på Fröjd.

Tack ❤️

Fröjds utveckling 2017

Ökad byråintäkt: Från 22,5 MSEK till 28 MSEK (+24,5%)
Ökat rörelseresultat: Från 2,2 MSEK till 3,4 MSEK (+54,5%)

Fröjds utveckling 2016

Ökad byråintäkt: Från 16,3 MSEK till 22,5 MSEK (+38%)
Ökat rörelseresultat: Från 0,5 MSEK till 2,2 MSEK (+240%)