Grattis Zeta – Årets bästa kommersiella webbplats!

Den 27:e januari utsågs Sveriges bästa webbplatser och intranät i Web Service Award. Tävlingen baseras på Sveriges största webbplatsundersökning där de webbplatser svenskarna är mest nöjda med blir nominerade.

Zeta.nu tog hem vinsten i kategorin kommersiella webbplatser där även Fastighetsbyrån, Miss Mary of Sweden, Stockholms studentbostäder och Svensk Fastighetsförmedling var nominerade.

Fröjd och Zeta har samarbetat sedan 2018. Vad som började med att se över teknik och prestanda handlar nu om att optimera den välbesökta webbplatsen till en tjänst som uppskattas av och inspirerar Zetas besökare.

“Det som gör att vi är framgångsrika med Zeta.nu är vårt arbetssätt och vårt stora hjärta för varumärket. Vi lyssnar aktivt på olika sätt vad konsumenterna vill ha, allt från A/B tester på receptsidan till större varumärkesmätningar. Vi arbetar själva redaktionellt med att ständigt förbättra SEO och utveckla nytt innehåll som tex nya recept. Sedan arbetar vi tätt tillsammans med vårt team på Fröjd med att sätta KPI:er, utveckla ny funktionalitet och ständigt förbättra sajten. Därför är det extra roligt att få ett kvitto på att vårt gemensamma arbete gett en positiv förflyttning i en yngre målgrupp och mobilanvändare.” Susanna Hedengren, Digitalt ansvarig

Stort grattis Zeta till en välförtjänt vinst!

Kika in på Zeta.nu

Läs mer om Web Service Award