Rejlers Network - en ny digital partnerplattform

Nu har Rejlers Network lanserats och en ny spännande digitaltjänst har sett ljuset. Rejlers Network är ett sätt för Rejlers att hålla kontakt med sina partners och matcha dessa med uppdrag, samtidigt som potentiella partners kan registrera sig och anmäla intresse för Rejlers uppdrag.

Vi började med en intern lansering för Rejlers egna anställda i juni 2018, och nu i november 2018 så släpps lösningen även för externa partners. Fröjd har gjort design, gränssnitt och utveckling för Rejlers Network tillsammans med samarbetspartners för lösningar kring AI-sökmotor och inloggningsautentisering. Vi har fokuserat på enkla och bra lösningar för att få fram ett intuitivt, tilltalande och enkelt gränssnitt. Användarupplevelsen har varit i fokus för att göra det interna arbetet för Rejlers och externa ansökningar så smidigt som möjligt.

Första spadtaget har tagits och flera nya funktioner och lösningar planeras för framtiden. Vi är supernöjda med resultatet och ser fram emot att vidareutveckla och förbättra Rejlers Network tillsammans med Rejlers.

Klicka här om du vill besöka Rejlers Network

– Vi utökar vårt nätverk med partners för att i varje uppdrag kunna erbjuda våra kunder det team som på bästa sätt levererar och överträffar våra kunders förväntningar. Plattformen är uppbyggd på artificiell intelligens, en avancerad sökmotor som gör att vi mer effektivt kan matcha rätt partner till rätt uppdrag.

Viktor Svensson, vd och koncernchef på Rejlers.