Hållbar energi ❤️ Hållbar webb!

Efter en offentlig upphandling har Jämtkraft valt att inleda ett samarbete med Fröjd som digital partner. I upphandlingen eftersökte Jämtkraft en strategisk och innovativ partner för ett långsiktigt och nära samarbete som på ett proaktivt sätt bidrar till koncernens affärs- och marknadsmål och den digitala upplevelsen för användarna.

I ett nära partnerskap ska vi tillsammans ta fram Jämtkrafts nya webbplats med fokus på en mobile first digital kundupplevelse med hög tillgänglighet, från idé och koncept till förvaltning och vidareutveckling. Visionen är att skapa en webbplats i framkant inom energibranschen.

Upphandlingen genomfördes under februari 2022. Samarbetet har redan startat med full energi och vi ser fram emot att lansera en första version inom kort för att sedan kunna jobba med vidareutveckling utifrån roadmap och mål.

Om Jämtkraft

Jämtkraft är ett energibolag med ryggraden i Jämtland och med Norden som marknad. I Jämtkraftkoncernen ingår moderbolaget Jämtkraft AB och ett flertal dotterbolag runtom i Norden. Huvudkontoret är i Östersund och Jämtkraft ägs av tre jämtländska kommuner: Östersund, Åre och Krokom. Det präglar Jämtkraft på så sätt att man inte bara tänker på vinst utan även vill bidra till samhället