Fröjd blir AMF Fastigheters utvecklingspartner

Under våren 2024 har Fröjd inlett ett samarbete med AMF Fastigheter. Som bolagets teknikpartner ansvarar vi för den tekniska utvecklingen av såväl amffastigheter.se som handelsplatserna Mood, Gallerian, Fältöversten, Västermalmsgallerian och Ringens webbplatser.

Webbplatserna är utvecklade i WordPress och våra initiala aktiviteter har inkluderat att ta ett helhetsgrepp kring tekniken för att utveckla mer hållbara lösningar och förbättra webbplatsernas funktionalitet.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med Grau som ansvarar för webbplatsernas koncept, UX och design samt Diggity med ansvar för analys och SEO. Tillsammans levererar vi en helhet till AMF Fastigheter med syfte att på ett effektivt och kvalitativt sätt möta målgruppernas behov av välfungerande användarupplevelser.

Om AMF Fastigheter

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 35 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. AMF Fastigheter äger, utvecklar och förvaltar några av Stockholms mest attraktiva kontor och handelsplatser och drivs av att skapa platser där människor vill vara.