Full fart under 2018

Innan vi klockar ut och stänger kontoret under ett par semesterveckor så vill vi se tillbaka på våren 2018. Vi har gjort så mycket härliga grejer!


Vi har byggt sajter för bland annat Medborgarskolan, Kulturama, Midroc, Senus, Edenred och Veidekke Bostad. Vi har lanserat en app för O'Learys som förenklar kommunikationen mellan gäster och personal. Vi började jobba tillsammans med Bröstcancerförbundet, vilket känns otroligt roligt.

I februari plockade vi 3:e plats i Årets Byrå!

I mars byggde vi en eventsajt för konferensen Stockholm Forum on Gender Equality, med flöden för livestreamning. Många programpunkter filmades, och finns att titta på i efterhand på sajten. Vi har fortsatt jobba med Svenska Institutet, vi har designat och konceptat med We Effect och i maj arrangerade vi en meetup för Stockholms djangonauts, tillsammans med Django Meetup Stockholm.

I april åkte hela kontoret till Köpenhamn på konferensresa under en helg, och i juni åkte två Fröjdare till Amsterdam för att delta i CSS-day, en konferens om UX och front end-utveckling. Vi har workshoppat, designat, användartestat, kodat och nu på sistone käkat många glassar och kollat på en hel del fotboll.

Vi har välkomnat 5 härliga nya kollegor sedan årskiftet, hurra och välkomna till Fröjd - Vanja, Emma, Gustav, Sandra och Mimi!

Wow, vilken vår det har varit. Stort tack för alla samarbeten och gemensamma projekt. Nu tar vi semester och stänger kontoret under ett par veckor. Vi är tillbaka igen i augusti!