Tre nomineringar till Publishingpriset

Publishingpriset är en jurybedömd tävling som bland annat delar ut pris till webbplatser inom ett antal olika kategorier. I år är vi nominerade tillsammans med tre av våra kunder – Axess, Food Planet Prize och Stockholm Business Region. Vinnarna i årets tävling utses i november.

Axess

Axess arbetar på uppdrag av Ax:son Johnsonstiftelsen med syfte att sprida kunskap inom humaniora och samhällsvetenskap. Bland annat ger man ut ett vetenskapligt magasin samt tillhandahåller olika TV-program och Podcasts. Axess webbplats fungerar som en samlingsplats för alla dessa olika innehållstyper.

Läs mer om projektet eller besök axess.se

Visit Stockholm

Visit Stockholm är utvecklad tillsammans med Stockholm Business Region och vänder sig till internationella besökare och talanger. Sajten låter Stockholmsexperterna, redaktörer och Stockholmarna själva, inspirera till att utforska huvudstaden oavsett om du är på besök eller vill flytta till Stockholm för att jobba och bo.

Läs mer om projektet eller besök visitstockholm.com

Food Planet Prize

Food Planet Prize prisbelönar initiativ som minskar matsystemets negativa klimatpåverkan. 2020 tog vi fram en ny webbplats som förmedlar den globala utmaningen vi står inför och som fungerar som plattform för nomineringar och prisutdelning.

Besök foodplanetprize.org

Om Publishingpriset

Publishingpriset är en jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker i över 40 kategorier. Alla aspekter av tävlingsbidragen bedöms: textinnehåll, visuella inslag, form, regi, användbarhet, tryckkvalitet.

Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier. Bedömningskriterierna är offentliga, liksom juryns rangordningspoäng för nominerade tävlingsbidrag.

Läs mer om Publishingpriset.