Vi växer med 16 nya kollegor!

Den starka efterfrågan är ihållande hos oss och vi fortsatte växa under 2022. Under det senaste året har vi rekryterat 16 personer och idag är vi strax under 50 medarbetare.

Vårt designteam som leds av Monica Östling Holmlund har utökats till att idag bestå av 16 medarbetare. Teamet har haft en spikrak utvecklingskurva sedan Monica anslöt till Fröjd 2018. Under det senaste året har fyra UX-designers; Carl Andersson, Kaisi Rosin, Nina Lyszczarz och Victor Jacobsson, en Art Director; Erik Hellquist, och en Innehållsproducent; Lydia Lindvall, rekryterats.

Tech-teamet har växt med åtta nya medarbetare: Fanny Värnbrink Forsman, Jakob Gauffin, Kweku Moses, Max Jander, Nandan Tyagi, Otto Reimers, Robin Fransson och Victor Kilander. Idag består teamet av 18 utvecklare med bred teknisk kompetens. I början av det här året anslöt Fredrik Lange som team lead och kommer tillsammans med Mikael Engström (team lead) leda teamet och vårt tech-erbjudande.

Med utökade team och växande kundsamarbeten har vi också kunnat förstärka vårt projektledarteam. I början av 2022 anslöt Martina Sundling som senior projektledare till teamet.

"Det är härligt med energiinjektionen som kommer med nya kollegor. Och när vi under året har vunnit nya kunder och fått utökat förtroende från våra befintliga kunder, har vi också fortsatt att rekrytera. Det är ett fint kvitto på att vi gör ett bra jobb."
Oskar Sparreljung, VD

Under året har vi vunnit nya kunder och uppdrag, däribland Jämtkraft, Humana, Skärgårdsstiftelsen, Cirkus Cirkör och Visit Sweden.

"Vi gillar den spännande mixen av olika verksamheter och organisationer, det är lärorikt med olikheterna och samtidigt intressant att se likheterna. Vi ser en stor efterfrågan av våra tjänster och vår kompetens och vi har lyckats hitta en enkelhet och tydlighet i det vi gör. Något som vi ser är uppskattat i både upphandlingar och pitcher."
Emmilie Ruthér, Business Director

Byråintäkten ökade till 48 MSEK under 2022, en tillväxt med nästan 20%.