Zeta och Enjoy Wine & Spirits väljer Fröjd

Efter en pitch under hösten väljer Gruppo Di Luca, med flera företag inom mat och dryck, Fröjd som ny digital byrå för att stärka och utveckla den digitala användarupplevelsen. Partnerskapet innefattar Di Luca & Di Luca med egna varumärket Zeta och ett antal agentursvarumärken, Deli Di Luca och vinimportören Enjoy Wine & Spirits som representerar ett drygt 50-tal vinproducenter och har egna varumärken som Tr3 Apor och Barrels & Drums.

Fröjd ska hjälpa Di Luca & Di Luca att utveckla nya koncept och öka framförallt den mobila användarupplevelsen för att inspirera och förmedla kunskap om medelhavsmat och grundaren Fernando Di Lucas kärlek till det italienska köket. För Enjoy Wine & Spirits ligger fokus på att skapa en plattform för alla dryckesintresserade – från den insatte entusiasten till nyfikna nybörjare.

– Det känns otroligt kul att jobba med Di Lucas starka varumärken och ta nästa steg i användarupplevelsen – både mot konsumenter och kunder i restaurangbranschen, från insikter och koncept till digitala produkter och tjänster, säger Jessica Ericsson som är kundansvarig på Fröjd.

– Vi har sökt efter en digital byrå som kan hjälpa oss att utveckla vår affär och i Fröjd har vi funnit en partner som kan utmana oss i att ta nästa steg i våra digitala satsningar, säger Eva Junevad och Maria Wästlund, marknadschefer i bolagen.

Om Gruppo DiLuca

Koncernen Gruppo Di Luca består av tre olika företag:

Di Luca & Di Luca är Familjeföretaget som tagit medelhavsmaten till Sverige och framgångsrikt skapat varumärket Zeta. Företaget har också en rad olika starka agentursvarumärken inom dagligvaruhandeln och Foodservice.

◾️Deli Di Luca, en deli och restaurangverksamhet på Folkungagatan 110 i Stockholm.

◾️Enjoy Wine & Spirits, en av de största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin. Företaget importerar vin och sprit från ett drygt femtiotal producenter samt har egna varumärken som Tr3 Apor och Barrels & Drums.

För frågor, vänligen kontakta:

Jessica Kardemark