Innehållsproduktion

Vi skapar engagerande och konverterande innehåll för sociala medier och digitala plattformar. Det handlar om att skapa intresse via kampanjer och kommunikation i sociala medier, men även om att vara hittbar via sökmotorer och att möta användarnas behov så snabbt och effektivt som möjligt.

Innehållsproduktion och stöd i det redaktionella arbetet

Våra innehållsproducenter ger stöd i det redaktionella arbetet för att utvärdera, optimera och ta fram nytt innehåll till sociala kanaler och webbplatser. Vi hjälper till att definiera tonalitet i varumärkesupplevelse och texter för att optimera dem för ett digitalt format. Vi arbetar också hands on med planering, schemaläggning och publicering.

Kommunikationskoncept och kampanjer

För att skapa uppmärksamhet kring produkter och tjänster skapar vi kommunikationskoncept och kampanjer till sociala medier. Vi föredrar att arbeta snabbfotat med enkla medel och utforskar gärna nya medier tillsammans med våra kunder. Vi håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och kanalerna som bäst engagerar era målgrupper. Vi hjälper gärna till med kanalstrategi och budgetfördelning utifrån målgruppernas beteenden och behov.

Vi levererar formatanpassade annonser, texter och poster till olika kanaler. Vi jobbar med illustrationer, foto, film och animationer i 2D och 3D. Vi tar också fram lättanvända designmallar.

Skapa synlighet via sökmotorer

Vi hjälper till med SEO-optimering ur flera perspektiv: teknik, innehåll och struktur.

Teknik: Vi säkerställer att sökmotorer kan hitta innehållet och indexera webbplatsen rent tekniskt och optimerar för mätvärden som prioriteras av sökmotorer.

Struktur: Vi ser till att informationen och navigationen är rätt strukturerade efter sökbeteendet.

Innehåll: Vi hjälper till att identifiera och skapa rätt innehåll sett till kundresan och målgrupperna. Vi undersöker också hur synliga webbplatserna är på relevanta söktermer sett till marknaden, konkurrenter och målgruppernas sökbeteende.

Det här kan vi hjälpa dig med

  • Innehållsproduktion till webb och sociala medier
  • Redaktionellt stöd
  • Kommunikationskoncept och kampanjer
  • SEO-optimering
  • Workshop för effektivare arbetsflöden med ChatGPT

Behöver du en hjälp med innehållsproduktion? Emmilie Ruthér vill gärna träffa dig isåfall. Ring henne på 072-870 80 41 eller maila emmilie@frojd.se