Optimizely

Fröjd är Optimizely solution partner med certifierade utvecklare och hjälper till med såväl nyutveckling som underhåll och vidareutveckling. Optimizely är en robust och väletablerad plattform som kan lösa alla tänkbara behov.

Optimizely, tidigare Episerver, är en marknadsledande plattform för digital innehållshantering inom enterprise-segmentet. CMS-verktyget har blivit lite av en golden standard för webbpubliceringsverktyg och är särskilt uppskattad av redaktörer för sitt intuitiva gränssnitt och är utnämnd som ledande aktör inom Web Content Management (WCM) enligt Gartner Magic Quadrant och Forrester Wave.

Med Optimizely Search & Navigation (före detta Find) är det lätt att skapa kraftfulla sökfunktioner, facetterad navigation och innehållsrekommendationer på webbplatsen. Search & Navigation erbjuder redaktören möjligheter till optimering av sökupplevelsen genom stöd för utvalda sökträffar (best bets), synonymhantering, relaterade frågor och enkel uppföljning av sökningar som inte gett tillräckligt bra sökträffar.

Optimizely integreras enkelt mot externa system. Dels finns färdiga kopplingar (connectors) mot DAM, PIM och marketing automation-verktyg men plattformen anpassas lätt och integreras mot andra både interna och externa system som HR-, IR-, CRM-system. Vi hjälper dig med rådgivning och implementation av lösningen utifrån behov, mål, design och funktionalitet.

Digital Experience Platform

Optimizely DXP är en skalbar och molnbaserad SaaS-plattform där drift, support och övervakning ingår.

Fördelar med Optimizely CMS

  • Har mycket bra språk- och multisajtstöd
  • On page editing och förhandsgranskning i olika kanaler
  • Arbeta modulärt med block
  • Granulär behörighetshantering och arbetsflöden
  • Personalisering och A/B-testning
  • Kraftfullt sök med Search & Navigation
  • Formulärhantering
  • Skapa headless-applikationer med Content Delivery API

Aktuella case med Optimizely

Vill ni ha hjälp med Optimizely?

Letar ni efter en byrå som kan hjälpa er med utveckling och underhåll i Optimizely? Emmilie Ruthér vill gärna träffa er isåfall. Ring henne på 072-870 80 41 eller maila emmilie@frojd.se.