Nominering till Svenska Designpriset

Plocka fram konfettikanonen! Vårt arbete med Medborgarskolans nya sajt är nominerat till Svenska Designpriset i kategorin digital information.


I maj lanserade vi en ny sajt för Medborgarskolan där Fröjd har gjort strategi, koncept, design, teknisk utveckling och implementation.

Konceptet har som ambition att förmedla en helhetsförståelse för Medborgarskolans stora utbud, samtidigt som det blir enkelt och lustfyllt för olika typer av besökare att navigera i innehållet, och designen utgår från värdeorden kompetent, pålitlig, snäll & inspirerande.

Här kan du läsa mer om projektet.

Vi är jätteglada för detta och skickar ett stort tack till vår samarbetspartner Fröjd! Vi ser nomineringen som ett kvitto på att allt det omfattande arbete vi lagt ner på att skapa en ny och modern webbplats har gett resultat.

Ulla Frisk, marknads- och kommunikationschef på Medborgarskolan.

Svenska Designpriset är en tävling i design som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden. Det går att tävla i flera olika kategorier - Redaktionell, Information, Identitet, Reklam, Digital, Bild och Event med underkategorier. Röstningen är nu avslutad.

Det delas även ut pris för Årets Våghals, Juryns Pris och Svensk Design Hedersgalleri. Tävlingen arrangeras av Batteri Kommunikation AB. Läs mer om tävlingen på www.designpriset.se.

Stort tack till Medborgarskolan för förtroendet och stort grattis till hela arbetsgruppen!

🌟🚀 Medborgarskolan Original & Current Crew 🎉 😍

Alex Kjellbris. Andreas Bernacca. Anna Södercrantz. Daniel Karlsson. Gustav Eén. Malin Gernandt. Mimi Lundberg. Nino Mengarelli. Sara Öjelind. Therese Albertsson. Vanja Folin. Viktoria Frid.