Universal Analytics stänger ner i juli! Är ni redo för nästa steg?

I juli detta år kommer Universal Analytics (UA) officiellt att fasas ut och ersättas av Google Analytics 4. Detta innebär en betydande förändring för alla företag och organisationer som förlitat sig på UA för insikter om webbanalys. För att säkerställa att ni inte förlorar värdefull historisk data och för att underlätta övergången, erbjuder vi tjänster som kan hjälpa er att navigera i detta skifte smidigt och effektivt.

Våra tjänster inkluderar:

Export av historisk data från Universal Analytics

Vi hjälper er att säkra och exportera historisk data av värde för er verksamhet från ert UA-konto. Detta garanterar att ni inte förlorar någon viktig information som samlats över tid och som framgent kan komma att vara avgörande vid strategiska beslut.

Integration Looker Studio med Google Analytics 4

Om era dashboards i Looker Studio tidigare har kopplats till Universal Analytics, kan vi effektivt koppla om dessa för att synkronisera och visa rätt data från ert nya GA4-konto. Detta säkerställer att ni fortsatt kommer att få tillgång till aktuell och relevant dataanalys utan avbrott.

Analysaudit för Google Analytics 4

Har ni nyligen flyttat till GA4 men känner att det gick lite väl fort i övergången? Vi erbjuder en grundlig analysaudit för att säkerställa att ert nya system är korrekt uppsatt, både vad gäller säkerhet och funktion. Och att ni utnyttjar alla nya funktioner och fördelar som GA4 erbjuder.

Vårt mål är att effektivisera er användning av Google Analytics 4, så att ni kan fortsätta få insikter från er webbplats utan avbrott.

Behöver ni hjälp med övergången till Google Analytics 4?

Kontakta Emmilie Ruthér för att få ett prisförslag.

emmilie@frojd.se
072-870 80 41