Teknik och utveckling

Vi utmärker oss genom en djup teknisk kompetens. De lösningar vi utvecklar tar tillvara på teknikens möjligheter samtidigt som de är hållbara, flexibla och kan leva länge.


Hållbara lösningar som lever länge

Vi utvecklar hållbara och flexibla plattformar som kan leva länge och utvecklas över tid. Nya tekniska möjligheter eller en förändrad behovsbild hos användarna kräver en smart teknisk arkitektur. Detta för att att kunna utöka, förändra eller helt och hållet byta ut delar av en plattform på ett enkelt och säkert sätt. Vi använder oss av teknik men lång förväntad livslängd och vi både designar och utvecklar modulärt i syfte att skapa kostnadseffektiva, flexibla och förvaltningsbara lösningar.

Läs mer: Hur vi maximerar digitala plattformars livslängd


Vi väljer teknik efter behov

Vi är en plattformsoberoende byrå. Det betyder att vi baserar våra tekniska rekommendationer på verksamhetens och användarnas behov och förväntningar på lösningen – både nu och framåt. Vi arbetar ofta och gärna med exempelvis Django/Wagtail, Optimizely, Umbraco och WordPress tillsammans med moderna ramverk som React och Next.js.

Läs mer: 6 tips för att välja plattform


Stort tekniskt driv

Vi har ett stort tekniskt driv på Fröjd och många av våra utvecklare är fullstack. Genom att sudda ut beroenden mellan klassiska backend och frontend kan vi skapa effektiva team och snabbt skala upp team efter behov.

Integrationer

Nästan alla våra projekt innehåller någon form av integration. Det kan handla om CRM-system, betalväxlar, bildbanker, e-signering och så vidare. Det viktiga för oss är inte vilket system som ska integreras utan att utveckla robusta integrationer med låg påverkan på den publika plattformen.

Etablerade standarder

Genom att utgå från etablerade standarder maximerar vi användandet av det digitala ekosystemet, gör plattformar mer kostnadseffektiva att förvalta och minimerar personberoenden. När vi jobbar på standardiserade sätt höjer vi både kvaliteten på och plattformens livslängd.

Säkerhet

Vi tar säkerhet på allvar och är måna om att möta generella regelverk och era säkerhetskrav. Vi kan erbjuda helsvensk hosting och löser gärna mätning och analys helt inom europeiskt lagrum med exempelvis Matomo. Oberoende av vilken plattform ni har valt säkerställer vi att mjukvaran uppdateras regelbundet och vid större omtag arbetar vi gärna med oberoende penetrationstest.

Det här kan vi hjälpa dig med

  • Teknisk rådgivning, strategi och arkitektur
  • Utveckling av plattformar, webbar, appar, tjänster och API:er
  • Löpande förvaltning och optimering

Behöver du en digitalbyrå med teknisk spets? Emmilie Ruthér vill gärna träffa dig isåfall. Ring henne på 072-870 80 41 eller maila emmilie@frojd.se